1. Anasayfa
  2. Spor

Trabzonspor Başkanı Ertuğrul Doğan, Hakemlerin Performansından Memnun!

Trabzonspor Başkanı Ertuğrul Doğan, Hakemlerin Performansından Memnun!

Trabzonspor Başkanı Ertuğrul Doğan, Hakemlerin Performansından Memnun!

Trendyol Süper Lig’in 12. haftasında Trabzonspor ile TÜMOSAN Konyaspor arasında oynanan maçın hakem performansı, Trabzonspor Kulübü Başkanı Ertuğrul Doğan tarafından olumlu bir şekilde değerlendirildi. Doğan, geçen haftaki olumsuz deneyimlerin ardından sahada pozitif bir atmosfer oluşturan, inisiyatif alan ve dürüst bir hakem grubunu görmekten mutluluk duyduklarını belirtti.


Açıklamalar ve Değerlendirme:

Ertuğrul Doğan, “Özlemişiz doğrusu” başlıklı yazılı açıklamasında şu ifadeleri kullandı:

“Skordan bağımsız olarak hepimizin istediği şey işte bu. Yeneriz, yeniliriz, berabere kalırız. Bunlar futbolun içinde olan ve olağan şeyler, işler. Ama futbolla bağdaşmayan, hiç alakası olmayan işleri bunun içine sokmaya çalışırsanız, bir de bunu geçen haftaki gibi herkesin gözü önünde cüretkar ve tehditkar bir şekilde uygulamaya kalkarsanız, işte o zaman, bunlar bizim kaldırabileceğimiz işler olmaktan çıkar.”

Doğan, geçen haftaki olumsuz deneyimlerin ardından dün akşamki maçta gördükleri hakem performansının umut verici olduğunu belirtti. Hakemlerin dürüst, baskıya prim vermeyen ve pozitif bir inisiyatif alan grup olduğunu ifade ederek, geçen haftaki olaylardan sonra bu tutumu görmekten memnuniyet duyduklarını vurguladı.