1. Anasayfa
  2. Spor

Galatasaray Ekmas, Dijon deplasmanında Mağlup

Galatasaray Ekmas, Dijon deplasmanında Mağlup

Galatasaray Ekmas, Dijon deplasmanında Mağlup

FIBA Şampiyonlar Ligi’nin heyecan dolu mücadelelerinde, Galatasaray Ekmas, J Grubu’nun 6. haftasında deplasmanda JDA Dijon Basket’e 85-76 mağlup oldu. Bu sonuçla sarı-kırmızılı ekip, 2 galibiyet ve 4 mağlubiyetle grubu son sırada tamamladı.

Maç, Palais des Sports de Dijon salonunda oynandı ve Martins Kozlovskis, Michal Proc ve Dariusz Zapolski hakem üçlüsü yönetiminde gerçekleşti.

Dijon Basket’in galibiyetinde Dokossi 16, Ducote 8, Evans 11, Oniangue 10, Alingue 6, Chikoko 15, Hunt 13 ve Vincennes 4 sayıyla katkı sağladı. Galatasaray Ekmas cephesinde ise Sadık Emir Kabaca 8, Karahan Efeoğlu 3, Walden 11, İsmet Akpınar 10, Dee Bost 7, Halilovic 2, Göksenin Köksal 3, McCormack 5, Preperlic 16 ve Yeboah 11 sayı üretti.

Maçın ilk periyodu 18-14, devre ise 45-30 Dijon Basket’in üstünlüğüyle sonuçlandı. Üçüncü periyotun sonunda ise skor 64-53’e gelmişti.

Galatasaray Ekmas için zorlu geçen bir deplasman maçı sonucunda alınan mağlubiyet, takımın FIBA Şampiyonlar Ligi’ndeki performansını olumsuz etkilemiş görünüyor. Takımın önümüzdeki dönemde nasıl bir reaksiyon göstereceği ise merak konusu.