1. Anasayfa
  2. Spor

Burak Yılmaz karşılaşmanın ardından olay yaratacak açıklamalarda bulundu

Burak Yılmaz karşılaşmanın ardından olay yaratacak açıklamalarda bulundu

Beşiktaş’ın teknik direktörü Burak Yılmaz’ın maç sonu açıklamalarına göre, Antalyaspor’a 3-2 mağlup oldukları maç sonrasında yaşanan bazı olayları ele aldı. İşte açıklamalarının ana noktaları:

  1. Eric Bailly’in oyundan alınması: Maçın ikinci yarısında Eric Bailly’i oyundan alan Burak Yılmaz’ın bu kararı hakkında sorulan sorulara cevap verirken, Bailly’in Tayfur ile yaşadığı bir olay nedeniyle oyundan alındığını belirtti.
  2. Beşiktaş formasının önemi: Burak Yılmaz, Beşiktaş formasının kendi için çok değerli olduğunu ve 3 puanın onun için ikinci planda olduğunu vurguladı. Beşiktaş formasını saygısızlık yapan birinden alabileceğini belirtti.
  3. Hakem kararları: Yılmaz, maçta verilmeyen penaltı kararlarına tepki gösterdi. Beşiktaş’ın penaltısını vermemenin kolay olmadığını ve hakemlerin keyfi kararlar almasını eleştirdi.
  4. Teknik direktörlük kariyeri: Burak Yılmaz, teknik direktörlük kariyerinin kendisi için önemli olmadığını belirtti ve Beşiktaş’ın menfaatlerini her şeyin önünde tuttuğunu ifade etti.
  5. Gelecek planları: Yılmaz, kulüp başkanıyla görüşerek belirli bir isteği olduğunu ve bu isteğin karşılanmaması durumunda ayrılabileceğini açıkladı.