1. Anasayfa
  2. Spor

Beşiktaş’ta Fernando Santos’un Koltuğu Sallanıyor: Başkan Karar Verebilir

Beşiktaş’ta Fernando Santos’un Koltuğu Sallanıyor: Başkan Karar Verebilir

Beşiktaş, Süper Lig’in 30. haftasında evinde Antalyaspor’a 2-1 mağlup olarak üst üste üçüncü kez mağlup oldu. Bu sonuçla birlikte, Teknik Direktör Fernando Santos’un geleceği sorgulanmaya başlandı. Büyük umutlarla göreve getirilen Santos’un, takımın kötü performansı sezon sonunda gönderilme riskiyle karşı karşıya.

Teknik Direktör Fernando Santos’un Geleceği Belirsiz

Beşiktaş’ın kötü sonuçları sonrasında, teknik direktör Fernando Santos’un takımdaki geleceği belirsizliğini koruyor. Portekizli teknik adam, Türkiye Kupası’nı kazansa bile ligdeki kötü performans nedeniyle sezon sonunda gönderilme riski altında. Başkan Hasan Arat’ın, lig bitimine kadar hocanın değişimine sıcak bakmadığı ancak sezon sonunda karar değişebileceği ifade ediliyor.

Santos: “İstifayı Düşünmüyorum”

Antalyaspor maçı sonrası açıklamalarda bulunan Fernando Santos, “Kariyerim boyunca daha zor durumlarla karşılaştım ve şu anda istifa etme gibi bir düşüncem yok. Maçlarda hak etmediğimiz mağlubiyetler aldık. Oyuncularıma güveniyorum ve hedefimiz üçüncülük ve kupa” şeklinde konuştu.

Benzer Bir Tablo: 2 Yıl Önce

Beşiktaş, bu sezonki kötü performansıyla 2 yıl önce benzer bir tabloyu yaşıyor. Son galibiyetini 27. haftada alan ve üst üste üçüncü maçını kaybeden Kartal, son olarak 2021-2022 sezonunda benzer bir kötü seriyi Hatayspor, Trabzonspor, Alanyaspor ve Giresunspor’a karşı yaşamıştı.