1. Anasayfa
  2. Ekonomi

TC kimlik numarasının son hanesi 0-2-4-6-8 olan vatandaşlar hesaplarına 16.250 TL ödeme aldı!

TC kimlik numarasının son hanesi 0-2-4-6-8 olan vatandaşlar hesaplarına 16.250 TL ödeme aldı!

TC kimlik numarasının son hanesi 0-2-4-6-8 olan vatandaşlar hesaplarına 16.250 TL ödeme aldı! Bankalar bu ödemeleri başvuru yaparak alınmasını sağlar. Acil paraya ihtiyacınız varsa ve 16.250 TL’lik ödeme almak istiyorsanız, bankalar aracılığıyla da kimlik numaranızı sorgulayabilir ve size uygun kampanyaya katılabilirsiniz. TC kimlik numarasının son hanesine göre bankalar, kişilerin banka kredi notunu sorgular. Bu sayede kredi notu uygun olan kişilere kimlikleri ile birlikte gelir belgesi olmaksızın 16.250 TL ödeme yapılmaktadır. Özel bankaların başlattığı bu kampanyaya 18 yaşını doldurmuş herkes katılabilir.

Özel bankalar arasında en çok tercih edilen banka olan Denizbank, 16.250 TL ödeme ile ilk sırada yer alıyor. TC kimlik numaranız ile ödeme almak için SMS gönderebilir veya bankanın internet sitesindeki formu doldurabilirsiniz. SMS göndermek için KREDİM yazıp boşluk bırakarak TC Kimlik numaranızı tam olarak yazın. Bu mesajı 3280 numaraya gönderin. Bu şekilde kredi başvurusunda bulunacaksınız. Denizbank, kredi onayı verebilmek için banka kredi notunuzun en az 1200 ve üzeri olmasını istiyor.

Yapı Kredi Bankası üzerinden başvuru yapmak için mobil uygulamayı kullanabilirsiniz. Yapı Kredi banka hesabınız ile internet şifresi alabilir ve kredinizi bu şekilde kullanabilirsiniz. Banka, Yapı Kredi Bankası üzerinden işlem yapacak kişilere anında sonuç vermektedir. Yapı Kredi Bankası sms ile kredi başvurusu yapacak kişiler de sms göndererek sonuçları öğrenebilirler. SMS ile kredi başvurusu yapacak kişiler 3 ay vadeli ve 36 aya varan vade ile kredi kullanabilirler. 16.250 TL ödeme almak için başvuru yapacak kişiler Bireysel TC Kimlik Aylık Gelir yazarak 4411’e bu mesajı gönderebilir ve bu şekilde başvuruda bulunabilirler.

Denizbank ve Yapı Kredi Bankası dışında en çok tercih edilen banka QNB Finansbank’tır. TC kimlik numaranız ile 5030’a mesaj göndererek banka üzerinden başvuru yapabilirsiniz. Akbank, İş Bankası, TEB ve ING bankalarından da kredi başvurusunda bulunabilirsiniz.