1. Anasayfa
  2. Ekonomi

Son Dakika: Emeklilerin Cumhurbaşkanından Beklediği Dev Kredi Kampanyası

Son Dakika: Emeklilerin Cumhurbaşkanından Beklediği Dev Kredi Kampanyası

Emekliler için dev kredi kampanyası başladı. Emeklilere 200 bin TL’ye kadar kredi veriliyor. Emeklilere kredi veren bankalar hangi koşullarda faaliyet gösteriyor? Yazımızda emeklilerin dev kredi kampanyası olan 200 bin TL ihtiyaç kredisi hakkında bilgi vermek istiyoruz.

Emeklilik kredisi almak isteyen kişilerin belirli şartları sağlamaları halinde bankalardan yüksek limitli kredi alabileceklerini söyleyebiliriz. Emekliler bankalardan 200 bin TL’ye kadar kredi kullanabiliyor. Bu kredileri kullanabilmek için emekli olmanız ve belirli şartlara uygun şartlara sahip olmanız gerekmektedir.

Özellikle yüksek limitli kredi kullanmak istediğinizde o bankada maaş hesabınız yoksa emekli maaşınızı o bankaya taşımanız gerekir. Ayrıca 200 bin TL’ye kadar kredi kullanabilmek için emekli maaşınızın yüksek olması gerekiyor. Sizlere vereceğimiz bu bankalar aracılığı ile hemen kredi başvurusunda bulunabilir ve onaylanan kredinizi anında kullanabilirsiniz.

Ziraat Bankası 200 bin TL emekli kredisi başvurusu

Ziraat Bankası aracılığıyla 200.000 TL’ye kadar emekli kredisi başvurusunda bulunabilirsiniz. Bu bankadan maaş alan bir müşteri iseniz, size en yakın Ziraat Bankası şubesine giderek nüfus cüzdanınız ile emekli kredisi başvurusunda bulunabilirsiniz. Emekli maaşınız bu bankada yoksa maaşınızı taşımayı taahhüt ederek kredi başvurusunda bulunabilirsiniz. Ziraat Bankası, özellikle kredi notu düşük olan emeklilere, yani icra borçlarını kapatmış olmaları durumunda 36 aya varan vade ile ihtiyaç kredisi vermektedir.

Vakıfbank 200 bin TL emekli kredisi başvurusu

Bu bankada hesabı bulunan Vakıfbank aracılığıyla 200 bin TL’ye kadar ihtiyaç kredisi kullanabilirsiniz. Emekli olmanız durumunda banka size anında kredi onayı verecektir. Kredi başvurusu yapacak emekliler bu bankada maaşlarının 22 katına kadar kredi kullanabilmektedir. Banka üst limit olarak 200.000 TL kredi vermektedir. Emekli maaşınız dışında başka bir geliriniz varsa bu belgeyi bankaya vererek kredi limitinizi artırabilirsiniz. Ayrıca Vakıfbank müşterilerine ipotek karşılığı kredi vermektedir. Vakıfbank 200 bin TL emekli kredisi 3 ay vadeli ve 36 ay vade ile verilmektedir.

QNB Finans Bank 200.000 TL emekli kredisi başvurusu

İhtiyaç kredisi kullanacak kişiler, emekli maaşlarını QNB Finansbank üzerinden almaları durumunda kimlikleri ile anında kredi kullanabilirler. Bunun için size en yakın QNB Finansbank Şubesine gidebilirsiniz. Banka sizi 200 bin TL’ye kadar değerlendirecektir.

Kredi kullanacak kişiler, diğer bankadaki kredi ve kredi kartı borçlarını da kapatmaları halinde yüksek limitli kredi alabilecekler. Ödeyebileceğiniz kadar kredi kullanabilirsiniz. Düşük limitli kredi onayı alırsanız bankaya ipotek vererek 200 bin TL’ye kadar kredi almanız mümkün. Banka ayrıca SMS ve internet bankacılığı yoluyla 100.000 TL’ye kadar kredi vermektedir. Bankadan maaş alıyorsanız internet bankacılığına giriş yaparak online emeklilik kredisi başvurusu yapabilir, onaylanan kredinizi hemen yatırabilirsiniz.