1. Anasayfa
  2. Ekonomi

Kredi notu düşük olanlar dikkat! 10.000 TL Verilecek, Son Dakika

Kredi notu düşük olanlar dikkat! 10.000 TL Verilecek, Son Dakika

Kredi notu düşük olanlar dikkat! 10.000 TL Verilecek, Son Dakika. Kredi notu düşük olan kişiler kredi almak için bankaları araştırırken, kredi notu düşük olan kişilere 3 banka müjdeyi verdi. Burgan Bank, Halkbank ve Aktif Bank’tan 10 bin lira ihtiyaç kredisi nasıl alınır? Detaylar burada…

Kredi notu düşük olan veya daha önce bankalarla kredi kartı ve kredi anlaşmazlığı yaşayan ihtiyaç sahipleri de yeni kredi fırsatlarından yararlanabilecek.

Halkbank’ın vereceği 10 bin liralık kredinin şartları neler?

Sadece Halkbank için değil, Vakıfbank ve Ziraat Bankası için de geçerli olan şartlar aşağıdaki gibidir. Bankaların sağladığı bu imkanlarda kredi notu düşük olan kişilere belirli şartları sağlamaları halinde kredi sunulmaktadır. Kredi notu düşük olan vatandaşlar için şartlar aşağıdaki gibidir.

  1. Kredi notu düşük olan vatandaşlar,
  2. En az 180 gün sigortalı olan vatandaşlar,
  3. Gecikme veya icra yaptırımı olmayan vatandaşlar.

Bu şartları sağlayan kişiler 10 bin TL İhtiyaç kredisi çekebilirler. Kredilerin geri ödeme taksitleri de ilk 90 gün vadeli olarak yatırılmaktadır. Üstelik 36 ay vade ile kredi alabilecekler.

Kredi notu düşük olan ve kara listede olan vatandaşlar artık Halkbank, Burgan Bank ve Aktif Bank’tan kredi çekebilecek. Kredi notu düşük olan kişiler kredi almak için bankaları araştırırken, kredi notu düşük olan kişilere 3 banka müjdeyi verdi.

Kredi notu düşük olan veya daha önce bankalarla kredi kartı ve kredi anlaşmazlığı yaşayan ihtiyaç sahipleri de yeni kredi fırsatlarından yararlanabilecek.

Burgan Bank’ın vereceği 10 bin liralık kredinin şartları neler?

Burgan Bank, Halkbank ve Aktif Bank kredilerinde hangi şartları arayacak? Burgan Bank, kredi notu düşük olan kişilerin 10 bin lira çekebildiği bankalardan biridir. Kredi notu düşük kişiler dışında daha fazla kredi almak isteyenler, dilerlerse emekli maaşlarını Burgan Bank’a taşıdıklarında daha fazla kredi imkanına sahip olacaklar. Ayrıca emekli maaşını Burgan Bank’a taşıyan diğer kişiler de 10 bin liradan başlayan kredi alacak.

Aktif Bank’ın vereceği 10 bin liralık İhtiyaç kredisinin şartları neler?

Kredi notu düşük olan vatandaşlara kredi vermesi nedeniyle kredi faiz rakamları diğer bankalara göre daha yüksek diyelim. Açık ihtiyaç kredisi başvurularını mobil bankacılık veya SMS yoluyla yapabilirsiniz. Aktif Bank SMS ile ihtiyaç kredisi başvurusu nasıl yapılır? Başvuru için TC Kimlik numaranızı girdikten sonra bir boşluk bırakarak 3050’ye göndermeniz yeterli olacaktır.