1. Anasayfa
  2. Ekonomi

İş Bankası Müşterilerine Müjde: 1 Yıl Ücretsiz İşlem Fırsatı!

İş Bankası Müşterilerine Müjde: 1 Yıl Ücretsiz İşlem Fırsatı!

İş Bankası Müşterilerine Müjde: 1 Yıl Ücretsiz İşlem Fırsatı!

İş Bankası, müşterilerini sevindirecek bir kampanya başlattı! İş Bankası’na ait olanlar, 1 yıl boyunca ücretsiz işlem yapma fırsatını yakalayacaklar. İşCep uygulamasındaki “Müşteri Olmak İstiyorum” özelliği aracılığıyla İş Bankası müşterisi olanlar, birçok ayrıcalıktan yararlanırken, 1 yıl boyunca EFT/Havale işlemlerini ücretsiz gerçekleştirebilecekler.

Kampanyaya dahil olmak için, İşCep uygulamasından “Müşteri Olmak İstiyorum” seçeneğini kullanarak İş Bankası müşterisi olmanız yeterli olacak. İşte kampanya koşulları:

İş Bankası’ndan 1 Yıl Boyunca Ücretsiz İşlem Fırsatıyla İlgili Kampanya Detayları:

  • Kampanyadan yalnızca İşCep üzerinden “Müşteri Olmak İstiyorum” özelliğiyle İş Bankası müşterisi olan bireysel ve esnaf/gerçek kişi tacir müşterileri faydalanabilecek.

  • Ücretsiz işlem fırsatı, İşCep’ten İş Bankası müşterisi olanlar için 1 yıl süreyle geçerli olacak.

  • Kampanya kapsamında tek seferde en fazla 211.100 TL’lik işlemler ücretsiz olacak.

  • Mesai dışı FAST işlemleri, tatil günlerinde yapılan EFT/FAST işlemleri ve mesai dışı ve geç saatlerde gerçekleştirilen EFT/FAST işlemleri kampanya kapsamına dahil edilmeyecek.

  • İstisna tanımlamaları, “Müşteri Olmak İstiyorum” özelliğiyle İş Bankası müşterisi olunduktan sonraki 7 iş günü içerisinde yapılacak.

  • Kampanya, İşCep ve İnternet Şubesi üzerinden gerçekleştirilecek işlemler için geçerli olacak.

Bu kampanya, İş Bankası müşterilerine sunulan değerli bir fırsat olarak öne çıkıyor. Müşteriler, 1 yıl boyunca işlem ücreti ödemeden bankacılık işlemlerini rahatlıkla gerçekleştirebilecekler.