1. Anasayfa
  2. Ekonomi

Emeklilere İkramiyeler ve Promosyonlarda Büyük Artış: ING Bank’tan 15 Bin TL Promosyon Fırsatı!

Emeklilere İkramiyeler ve Promosyonlarda Büyük Artış: ING Bank’tan 15 Bin TL Promosyon Fırsatı!

Emekliler için sevindirici bir haber geldi! Bu yılın başında yapılan maaş zammının ardından ikramiye ve promosyon ödemelerinde de artış kararı alındı. Emeklilere sağlanan olanaklar genişlerken, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın sürpriz açıklamalarıyla da dikkat çekti. İşte detaylar:

İkramiye ve Promosyonlarda Artış:

Yılda 2 kez ödenen ikramiyeler, bu yıl yüzde 50 artışla 3 bin liraya çıkarıldı. İlk ikramiyelerin 2 – 5 Nisan tarihleri arasında ödeneceği duyuruldu. Ayrıca, promosyon ödemelerinde de zam yapıldı. Kamu bankalarına 8 ila 12 bin lira aralığında zam yapılırken, özel bankaların da promosyonlarında artış talep edildi.

ING Bank’tan Emeklilere 15 Bin TL Promosyon:

ING Bank, emeklilere yönelik nakit promosyon tutarını yükselttiğini duyurdu. Emekli maaşını ING’ye taşıyanlar, maaş tutarına göre 12 bin TL’ye varan ek koşulsuz nakit promosyon ve otomatik fatura talimatlarına bağlı olarak 3 bin TL’ye varan ek nakit promosyon kazanacaklar. Toplamda 15 bin TL’ye varan nakit promosyon fırsatından yararlanmak için, emekli maaşını 3 yıl boyunca ING’den alma taahhüdü vermek gerekiyor.

Başvuru ve Kolaylık:

Bu promosyondan yararlanmak isteyenler, ING Mobil uygulaması veya şubeler aracılığıyla başvuru yapabilirler. ING Bank, müşterilerine sunduğu Cebimdeki Danışman hizmeti ile uzaktan bağlantı sağlayarak emeklilerin işlemlerini kolaylıkla gerçekleştirmesine olanak tanıyor.