1. Anasayfa
  2. Ekonomi

Akbank, Garanti Bankası, Ziraat Bankası 15 Yıl Vadeli Kredi Başlattı

Akbank, Garanti Bankası, Ziraat Bankası 15 Yıl Vadeli Kredi Başlattı

Ev sahiplerinin ipotekleri 2021’de büyük mülk sahiplerinde. Herkes ev alacak kadar krediye sahip olabilir, uzun vadeli kira ile kiralanabilen bir eve sahip olabilir. Büyük kredi taksitleri yaratacak bir konut faizi ve geri ödeme planı sunan çoğu ev sahibi kredisi ile bir rüya olmayı vaat ediyor. En iyi konut kredisi 2021’i kurma fikri mi? En güvenilir konut kredisi hangi banka? Sorularınızın cevapları burada!

Akbank 120 Ay Vadeli Konut Kredisi

Akbank’ın kullanıcıları için ev sahibi kredisi, 2021 en iyi konut kredisi dikkat çekiyor. 120 aya varan vadeye sahip olan Akbank konut kredisi ise sadece %1,34 faiz oranıyla dikkat çekiyor. 120 ay faiz oranı ile ev alımlarında kullanılabilir.

Garanti BBVA 180 Ay Vadeli Konut Kredisi

Garanti BBVA’da uluslararası ödeme sisteminden BBVA ile çoklu kredi satın alın! Garanti BBVA 2021’de tüm ev sahiplerine satın alınabilir ürünler ve uzun vadeli kullanım kredisi sunuyor. Garanti BBVA’nın konut kredisi teknolojisi sayesinde 200 bin TL’ye kadar olan kredilerde 180 ay yani 15 yıl vade avantajından yararlanabilirsiniz. Halihazırda piyasada birçok banka, Garanti’nin konut kredisi sitesi satış noktasında ev sahibi olmayanlar için piyasada %1,75 faiz geliri sağlıyor. Garanti BBVA konut kredisi için size en yakın Garanti BBVA şubesi.

Ziraat Bankası 1.43 Faiz Oranlı Konut Kredisi

Ziraat Bankası’nın hazırladığı konut kredisi, herkese ev sahibi olma fırsatı sunuyor. Ziraat Bankası 2021 yılında konut kredisi piyasasında en düşük faiz oranlarından birini sunuyor. Ziraat Bankası’nın 120 ay vadeli konut kredisi sadece %1,43 gibi çok ekonomik bir faiz oranına sahip. Ziraat Bankası konut kredisi avantajlarından yararlanmak ve size özel geri ödeme planlarına sahip olmak için hemen başvurabilirsiniz.